Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Parfem s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020

Parfem s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020
  • Traje do: 21.4.2020 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Bujnim sunčanim trenucima pripada lagani miris koji zrači životnim elanom. Gornja nota mirisa s.Oliver FEELS LIKE SUMMER započinje ugodnom svježinom bobičastog voća, mandarina i bergamota, koja budi lakoću i radost srca već od samog početka.

Srednja nota božura, jasmina i frezije upotpunjava gornju notu, čime se stvara voćno-cvjetni buket koji nositelju daje ljetnu lakoću. Nježne note cedra, ambera i mošusa osiguravaju dugotrajan doživljaj mirisa. Tako parfem – koji se slaže s lijepim vijencem cvijeća u kosi – postaje mirisni, nezamjenjivi dodatak za cijeli dan!

Sada dvije čitateljice imaju priliku osvojiti po jedan Eau de Toilette s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020!

Napiši nam do utorka 21. travnja u podne zašto bi htjela ovaj prekrasni, ljetni parfem, a redakcija će odabrati dva najkreativnija odgovora.
Dobitnice
valen-cia72
  • Bodova: 51223
Nagrada: 1 x parfem s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020

Odgovor: Zdravstvena sam radnica koja je bila u izolaciji jer je zaražena osoba zatajila da je došla iz Austrije. Vratila sam se jučer na posao i jedini miris koji trenutno imam na sebi je miris dezinfekcijskog sredstva. Jedini modni dodatak su mi naočele i vizir, ne Gucci, nego onaj protiv ponovne zaraze. Izgledam kao svemirac u onom odijelu a ne kao žena. Zato, kad sve ovo prođe želim obući haljinu na cvjetiće, namirisati se ovim parfem i odmoriti dušu i tijelo u šetnji sa svojim mužem.
runflora
  • Bodova: 10714
Nagrada: 1 x parfem s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2020

Odgovor: Samo bi htjela mami vratiti osmijeh na lice, bar na tren. Svaki dan se tužna vraća s posla, radi kao medicinska sestra. Jednog dana kad sve ovo prođe, kad nas pandemija pozdravi, nek' radosna dočeka ljeto u zagrljaju novog cvjetnog parfema. I superheroje treba nekako nagraditi, jel? :)