Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Osvojite svoju Mucca Pursicu

Osvojite svoju Mucca Pursicu
  • Traje do: 30.10.2017 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Torbice s potpisom Mucca su godinama sinonim za vrhunsku kvalitetu i profinjeni, moderni dizajn. Inspirirana elegancijom, profinjenosti i luksuzom, Mucca je završila u rukama brojnih Hrvatica i žena diljem svijeta, a prilikom izrade svake Mucce u maloj kožarskoj radnji pažnja se posvećuje i onom najfinijem i najsitnijem detalju.

Da bi uživale u divnim, malim ženskim stvarima, Mucca daruje sretnu dobitnicu, Pursicom Yellow.
Osjećajte se se posebno i budite drugačije uz svoju Muccu.
Sretno svima.

Mucca poklanja jednu Yellow Pursicu čitateljici koja da najbolji odgovor na pitanje:

Zašto baš vi trebate osvojiti Mucca Pursicu?


 
Dobitnice
14zvoncica
  • Bodova: 8979
Nagrada: Mucca Pursica Yellow

Odgovor: Zato što obožavam torbice, pogotovo ove male, slatke, neodoljive. A s ovom predivnom žutom torbicom ne bi nigdje prošla nezapaženo, privlačila bi poglede gdje god bi se pojavila. Tako je mala, slatka i savršena i savršeno bi se uklopila u sve moje stylinge i ne bih se odvajala od nje. Meni sam pogled na tu veselu žutu torbicu, koja me podsjeća na sunce, izmamljuje osmjeh na lice. Tako da kada bih ju dobila bila bih stalno sretna i nasmijana a vjerujem da bi i u drugim ljudima oko mene izazvala veselje...ili možda zavist...nebitno...baš ju želim jako jer je totalno prekrasna.