Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Knjiga 'Djevojka iz pisma' Emily Gunnis

Knjiga 'Djevojka iz pisma' Emily Gunnis
  • Traje do: 14.4.2020 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Samantha Harper novinarka je koja očajnički želi napredovati u poslu. Kad slučajno naiđe na pismo iz prošlosti, njegov će je sadržaj šokirati i duboku dirnuti. Pismo je napisala mlada majka koja preklinje da je se spasi iz samostana Svete Margarete u koji je zatvorena zbog tada prezrene maloljetničke trudnoće. Svaki joj je dan važan, već sutra bi moglo biti prekasno.

Samantha će biti uvučena u tragičnu priču u kojoj će još otkriti i niz neobjašnjivih smrti povezanih sa ženom, ali i shvatiti da je poslije poroda toj ženi oduzeto dijete i dano na posvajanje protivno majčinoj volji.

Sada dvije od vas imaju  priliku osvojiti po jedan primjerak knjige 'Djevojka iz pisma' izdavača Mozaik knjige.

Napiši nam do utorka 14. travnja u podne zašto bi htjela ovu zanimljivu knjigu, a redakcija će odabrati dva najkreativnija odgovora.
Dobitnice
merida
  • Bodova: 22779
Nagrada: 1 x primjerak knjige 'Djevojka iz pisma'

Odgovor: Sviđa mi tematika knjige. Netom prije nego će krenuti korona ludilo suprug i ja smo sve knjige koje smo imali kod kuće a koje smo pročitali i čuvali, odlučili donirati našoj gradskoj knjižnici jer njima knjige uvijek dobro dođu, a nama su u stanu bile višak koji nismo imali gdje smjestiti. Inače smo članovi te knjižnice i podižemo redovno knjige, no taman se knjižnica zatvorila, knjige smo pročitali i čekamo da ih vratimo. No kada se ovo sve dogodilo samo smo se pogledali i rekli da su nam sada one knjige koje smo pročitali da ih možemo opet čitati, nema veze što znamo kako će završiti kraj. Kao da je sve ovo bio neki znak kada smo baš tada odlučili pokloniti knjige, a duže vrijeme smo ih skladištili i smišljali gdje s njima.
Baš mi fale knjige i nemam što čitati pa bi mi ova knjiga skratila barem koji dan, a onda i suprugu.
brineta_25
  • Bodova: 6626
Nagrada: 1 x primjerak knjige 'Djevojka iz pisma'

Odgovor: Iz knjige koju sam nedavno pročitala "Projekt sreća" zapamtila sam rečenicu-Dani su dugi, godine kratke.I to me ponukalo na koji sve način mogu sebi pomoći i što je u redu. I shvatila sam da volim čitati i pisati više od svega na svijetu. Volim misterije, istraživanje o nepoznatom, povijesnom, enigme..A napetu radnju knjige doživljavam kao i napad na sve žene tijekom prošlih stoljeća koje su imale sličnu sudbinu. A ima ih i danas takvih. Bilo bi zaista divno dobiti ovu knjigu koja objedinjuje sadašnjost i prošlost.