Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Knjiga 'Beauty vodič za poslovnu ženu'

Knjiga 'Beauty vodič za poslovnu ženu'
  • Traje do: 20.4.2020 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Antonija Tretinjak vlasnica je zagrebačkog kozmetičkog salona De Luxe. Osim što je majstorica u svom poslu, Antonija je izdala i knjigu "Beauty vodič za poslovnu ženu" kojom je htjela pružiti jednostavne smjernice i savjete koje svaka žena može svakodnevno primijeniti kako bi istaknula prirodnu ljepotu i njegovan izgled. 

"Generacije žena su odrastale uz uvjerenje da se moraju odricati svojih potreba i želja, da sebe stave na zadnje mjesto jer su uglavnom drugi prioritetni. Osim posla tu je i svakodnevna briga o obitelji i kućanstvu. Kako bi sve stigle obaviti, zakidamo dragocjeno vrijeme koje bi željele posvetiti sebi. Teško je mijenjati navike. Priručnik je nastao upravo s ciljem da ženama ukažem na tu potrebu i slobodu da čine ono što im godi. Žena zadovoljna sobom produktivnija je i drugima može pružiti puno više", poručila je Antonija.

Sada tri naše čitateljice imaju priliku osvojiti po jedan primjerak knjige.

Napiši nam do ponedjeljka 20. travnja u podne zašto je ovaj priručnik kao stvoren za tebe, a redakcija će odabrati tri najkreativnija odgovora.
Dobitnice
fancy_52
  • Bodova: 2793
Nagrada: 1 primjerak knjige 'Beauty vodič za poslovnu ženu'

Odgovor: I sama sam odgojena na način da ugađam drugima, sebi sam uvijek bila na zadnjem mjestu. Udana sam, a supruga baš i nije briga kako izgledam. Djeca su odrasla, iako su još s nama u kućanstvu. Na pragu sam 60-ih, ali ipak imam dojam da sam u sebi nekako ispravila taj način odgoja. Zašto sebi ne bih priuštila neki tretman za lice? "Bacanje para" rekli bi neki. Ali nije. Naučila sam štedjeti u kućanstvu, a za uzvrat ću napraviti mikroneedling. I nikome ne polažem račune. Svejedno je koja je marka hrane u hladnjaku, bitno da ima, to uistinu nije važno, Znam da više neću izgledati kao da mi 30, ali zar to i želim??Zrelost ima svoje čari. Ali uz posao i vođenje kućanstva, trudim se njegovati lice, kosu, zube (napravila sam napokon, dugo mi trebalo da se odlučim), želim izgledati najbolje što mogu. A to je moguće samo uz ispravnu njegu i način života. Uvela sam i neke vitamine, a veliki sam protivnik toga. Uz savjete iz knjige, vjerovatno nešto radim i pogrešno, vjerujem da bi moje "izvanserijsko ulaganje" dalo rezultat. I zadovoljan osmjeh žene kada se pogledam u zrcalo.
12av
  • Bodova: 6822
Nagrada: 1 primjerak knjige 'Beauty vodič za poslovnu ženu'

Odgovor: U ovim teškim vremenima većina žena je ostala bez posla. Smatran da je ova knjiga odlična za svaku ženu pa tako i za mene da u ovim teškim vremenima kada mislimo da nema izlaza iz ove situacije napokon shvatimo da svoje potrebe i želje trebamo stavljati na prvo mjesto. Nadam se da ću ja imati priliku osvojiti ovu knjigu te iz nje naučiti kako da budem produktivnija na poslu te da ne odustajem kada mi je najteže u životu nego da iz toga izvučem neku pouku.
sneki2
  • Bodova: 57784
Nagrada: 1 primjerak knjige 'Beauty vodič za poslovnu ženu'

Odgovor: Svaka žena treba profesionalnu pomoć za svoju njegu. Posebice što se toliko noviteta nalazi na tržištu koji nas bombardiraju sa svih strana. Bitno je da stručnjak da svoje mišljenje a ne da mi same lutamo kao "guske u magli".