Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Karte za koncert Zorana Predina 'Počasni krug'

Karte za koncert Zorana Predina 'Počasni krug'
  • Traje do: 3.3.2020 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Zoran Predin, miljenik zagrebačke publike, u petak 6.3. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, održat će koncert 'Počasni krug' u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije.

Bit će to i koncert na kojemu će Zorana Predina pratiti najviše glazbenika na sceni, od članova Zagrebačke filharmonije, do vrsnih glazbenika pratećeg banda: Ivan Popeskić na klaviru, Bruno Urlić na violini, Henry Radanović na električnom kontrabasu te Marko Matošević na udaraljkama. Izvedbama će ravnati maestro Krešimir Batinić.

Bez sumnje posrijedi je prava glazbena poslastica, kako to ističe i ravnatelj Zagrebačke filharmonije, Mirko Boch, koji izražava zadovoljstvo suradnjom s poznatim glazbenikom i kantautorom te napominje kako je Off ciklus upravo i osmišljen kako bi svojim novim i neobičnim, ali redovito kvalitetnim i zanimljivim glazbenim programima približio Zagrebačku filharmoniju novoj i široj publici.  

Sada jedna od vas ima priliku osvojiti dvije karte za ovaj poseban koncert. Napiši nam do utorka 3.3.  u podne zašto baš ti želiš karte, a redakcija će odabrati najkreativniji odgovor :)
Dobitnice
anita37
  • Bodova: 506
Nagrada: 2 karte za koncert

Odgovor: Htjela bih poslušati ovog miljenika zagrebačke publike kojeg s nestrpljenjem očekujem i ovaj sasvim posebni koncert te se nadam kako će zajedno sa Zagrebačkim filharmoničarima prirediti nezaboravni glazbeni doživljaj, vrijedan svojega naslova. Koncert je prigoda i za susret s nekim manje poznatim poglavljima njegova stvaralaštva, poput onih za kazalište i za film, ali set listu svakako neće zaobići niti dobro poznati hitovi poput 'Čekaj me', 'Praslovan' i 'Ne mi dihat za ovratnik'.