Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zablistaj!

Odmak od klasike: 11 ideja za malo drugačije zimske manikure

Sve oko tebe svjetluca i u najljepšem je izdanju pa je prava prilika da i ti zablistaš. Kreni od noktiju. Donosimo ti ideje za najljepše zimske manikure koje će razveseliti sve one kojima su dosadile klasične blagdanske ideje

zimska manikura
Foto: Profimedia.hr

Ušle smo u najsvečanije doba godine stoga ti donosimo desetak sjajnih ideja kako da ovih blagdana ukrasiš nokte na jedan malo drugačiji način. Sve oko tebe svjetluca i posebno je lijepo, što je razlog više da noktima daš onaj dodatni, slavljenički touch - neka preuzmu ulogu nakita na tvojim rukama i zablistaju.

shimmer fallback

Izbor je širok - od onih svakodnevnih zimskih manikura, do nešto elegantnijih blagdanskih, rezerviranih za sam Božić i novogodišnju noć. Uvrstile smo u njega tradiocinolane motive i boje - crvenu i zelenu, ali se i odmaknule od klasike uz, primjerice, metalik boju kadulje, koja se iznenađujuće dobro uklopila u blagdanski izričaj. U nastavku ćeš, sigurne smo, pronaći barem jednu manikuru za sebe, koju ćeš ponosno nositi kroz cijeli prosinac, ali i siječanj.

Metalik boja kadulje

Ova nijansa zelene izgleda tako zimski - ledeno blistavo, a opet, upariš li je sa žutim zlatom, dat ćeš joj toplinu - upravo ono što su hladnim zimskim danima blagdani.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.