Budi najbolja verzija sebe.

Ženstveni Massimo Dutti komadi koje možeš uloviti po sniženim cijenama

Ističe se nekoliko divnih komada u crvenoj boji, ali i elegantni modeli idealni za posebnije trenutke

Jesensko-zimska sezona donijela nam je uzbudljive nove trendove, a brendovi su nas već sredinom jeseni odlučili razveseliti međusezonskim sniženjima na kojima se mogu uloviti odlični komadi za hladnije dane.

Pod kategorijom 'posebne cijene' i popularni brend Massimo Dutti nedavno je predstavio trendi snižene komade idealne za ovo razdoblje. Od profinjenih kaputa pa do midi haljina dugih rukava, na sniženju se mogu pronaći zaista prekrasni odjevni komadi i obuća, izrađeni od visoko kvalitetnih materijala poput vune i kašmira.


Ističe se nekoliko divnih modela u crvenoj boji, ali i elegantni  komadi idealni za posebnije trenutke i blagdanske evente koje nam donosi prosinac. Tu su i divne bluze s uzorcima te hlače koje su savršen izbor za kreiranje ženstvenih poslovnih kombinacija.

Budi najbolja verzija sebe.


Na sniženju u Massimo Dutti online trgovini pronaći ćeš klasične modele s modernim pomakom, idealne za kreiranje 'capsule' garderobe, a moći ćeš ih nositi sezonama. Naših nekoliko favorita sa sniženja izdvojile smo u nastavku.


Foto: Instagram, Massimo Dutti

1/17
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.