Budi najbolja verzija sebe.
Nema im ravnih

Uvijek zanosne: Top komadi koje svaka stylish Talijanka iznad 40 ima u ormaru

Baš kao i francuske 'it' cure, i Talijanke jako dobro znaju da se stil ne može kupiti novcem te da se tajna efektnih kombinacija krije u spajanju statement komada

profimedia-0350246592.jpg
Foto: Profimedia.hr

Svi znamo da su Francuskinje 'chic', no brojni modni stručnjaci ističu kako Talijanke imaju još više stila. One uvijek izgledaju jako elegantno i dotjerano, pomalo seksi, ali nikako ne i vulgarno, a njihove su profinjene modne kombinacije prava inspiracija.

Image
Uvijek su u modi

Vječni klasici u ormaru: Najbolji komadi koje treba svaka proljetna garderoba

U čemu je njihova tajna? Baš kao i francuske 'it' cure, i Talijanke jako dobro znaju da se stil ne može kupiti novcem te da se tajna upečatljivih i efektnih outfita krije u spajanju pravih odjevnih predmeta.

One u svom ormaru uvijek imaju one statement komade koji se lako kombiniraju te se mogu nositi u svim prilikama, a znaju i da se čak i ona najjednostavnija kombinacija može začiniti efektnim modnim dodacima.

Dovoljno je samo malo zaviriti na Instagram profile poznatih talijanskih blogerica ili pak baciti pogled na uličnu modu šarmantnih talijanskih gradova kao što su Milano ili Rim i ubrzo ćeš shvatiti kako tamo vlada pravi glamur, a u nastavku otkrij koje to upečatljive modne komade svaka Talijanka iznad 40 ima u svom ormaru.

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.