Budi najbolja verzija sebe.

„Žena iz susjedstva“ osvanula na naslovnici modnog magazina Westgatea

Westgate Shopping City, najveći hrvatski trgovački centar, poklonio je jednoj sretnici totalni makeover!

Budi najbolja verzija sebe.

U mnoštvu prekrasnih mladih dama žiri je imao izuzetno težak posao odabrati koja od njih će osvojiti makeover i krasiti naslovnicu magazina Style! Dobitnica makeovera i naslovnice je Katarina Gregov!

Katarina je 26-godišnja mlada mama, u slobodno vrijeme bavi se plesom zajedno sa suprugom. Totalni makeover omogućio je Katarini da zablista i osvježena krene u nove radne pobjede.

Po prvi put se dogodilo da je „žena iz susjedstva“ dobila priliku predstaviti jesensku kolekciju i najnovije modne trendove. Jesenska kolekcija Westgatea vodič je u ponudi brandova i u njoj ćete pronaći sve što vam je potrebno za nadolazeće hladnije dane.

I ove jeseni Westgate je mjesto najpovoljnijeg shoppinga i najbogatije ponude. Odaberite omiljene modne artikle i uživajte u shoppingu po povoljnim cijenama i s posebnim jesenskim akcijama.

Novu jesensku kolekciju i modni editorijal možete pogledati u novom broju magazina Style koji izlazi 2.9.

Ukoliko želite ostati u toku s najnovijim trendovima iz svijeta mode, posjetite Westgate i pronađite nešto za sebe iz najbogatije ponude jesenske kolekcije. Odaberite artikle vodećih svjetskih brendova kojima ćete „začiniti“ svoj outfit i zablistati u potpuno novom sjaju.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.