Budi najbolja verzija sebe.

Zara jesenski komadi koje želimo u svom ormaru

Mnogima omiljeni high street brend i ove jeseni ima bogatu ponudu, ali i pomalo neobične komade koje svaka trendseterica želi imati u svom ormaru

Jesenske high street kolekcije donijele su nam mnoštvo upečatljivih odjevnih komada koji će začiniti sve naše jesenske kombinacije. Osim trendi noviteta, tu su i dobri stari klasici bez kojih su jesenski dani nezamislivi, poput blejzera, pletiva i balonera.


Pred nama je uzbudljiva modna sezona, a osim svestranih klasika, tu su i neki novi krojevi i modeli koji izgledaju zaista odlično pa im je teško odoljeti.

Budi najbolja verzija sebe.


Od svestranih klasika, poput vunenih kaputa, pa do neobičnih modela pletiva, Zara i ove sezone donosi ponešto za svakoga. Popularni španjolski brend već je predstavio nekoliko kolekcija za jesen kojima dominiraju komadi od kože, pletivo i vuneni kaputi.

Bez obzira na to tražiš li nešto za svoje poslovne kombinacije, ležernije prigode ili pak loungewear komade, u Zarinoj ćeš kolekciji pronaći sve. Ove je jeseni naglasak na udobnosti pa se osobito ističu jednostavni krojevi, udobni materijali i predimenzionirani krojevi koje ćemo rado nositi u hladnim danima koji su pred nama.

Neke od najboljih modela iz Zarine aktualne ponude izdvojile smo u nastavku.


Foto: Zara, Instagram
Budi najbolja verzija sebe.
1/21
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.