Za moderne mladenke

Vjenčanje iz snova: Zara je predstavila prvu kolekciju bridal donjeg rublja

Nakon beauty i mirisne linije, Zara se bacila u novi pothvat - kreiranje za mladenke. U našem članku provjeri kakve nam je sve stylish komade ovaj high street brend osmislio za najbitniji dan u životu - svadbu

Zara je upravo izbacila još jednu kolekciju koja bi se mogla rasprodati u trenu ili čije bi se stanje preostalih veličina moglo pratiti iz minute u minutu. Riječ je tzv. bridal kolekciji donjeg rublja, odnosno komadima namijenjenima za nošenje na dan vjenčanja, iako se većina bez problema može ukomponirati i u svakodnevnije prigode.

High street div je tako po prvi puta kreirao kolekciju namijenjenu posebno mladenkama, a uopće ne sumnjamo kako je prije toga dobro istražio tržište te da će se ovaj poslovni pothvat Zari višestruko isplatiti. Kolekcija se naime sastoji od svega što bi jednoj ženi na dan vjenčanja moglo trebati, uz iznimku same vjenčanice, a neovisno o tome što naziv sugerira da se sastoji tek od donjeg rublja, u njoj možeš pronaći i niz različitih tipova proizvoda, ogrtača, negližea, topova i slip haljina. Svim je komadima zajedničko to što su bijeli, odnosno boje slonovače, te zrađeni od odabranih, finih materijala poput svile, a cijene im se kreću između 119 i 999 kuna.

 Neke od komada koji su nama najviše zapeli za oko možeš pogledati u nastavku.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.