Budi najbolja verzija sebe.
High street moda

Za proljeće odaberi pastelno od glave do pete

Sada je vrijeme da iz naših ormara izvadimo nježne boje koje nismo nosile cijelu zimu

Stigli su nam topliji dani i konačno možemo uživati u duljem danjem svjetlu, a onda počinje i proljetna groznica. Više vremena provodimo okupani svjetlošću, a poželjele smo unijeti i boje u naše odijevanje. Sada je vrijeme da iz naših ormara izvadimo nježne boje koje nismo nosile cijelu zimu. Paleta boja koja najbolje odgovara ovoj proljetnoj sezoni? Pastelna.

Pastelne boje isto su jedinstvene kao i omiljeni cvjetni uzorci, a unijet će optimizam u naše outfite, ali i utjecati na bolje raspoloženje. Dizajneri visoke mode ove boje predložili su za ovu sezonu proljeće/ljeto. A popularno je gotovo sve u ovim bojama - od modnih dodataka do sportske odjeće.

Budi najbolja verzija sebe.

High street brendovi također su za ovo proljeće ponudili fantastične komade u pastelnim bojama, a mi smo pronašle zanimljive nijanse i vrlo lijepe modele. U nastavku pogledaj kakva je ponuda i nemoj zaboraviti da je ovo proljeće popularna i manikura u pastelnim bojama. Nježne i profinjene pastelne boje pravi su odabir za uživanje u proljetnim danima.

1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.