Budi najbolja verzija sebe.
Jednostavno ga ne vole

Udobnost na prvom mjestu: Ove slavne žene više ne nose grudnjak

Ovaj trend možda je rezerviran samo za one najhrabrije, no brojne slavne cure su ga prigrlile i prošetale ulicama - bez grudnjaka

collage.jpg
Foto: Profimedia.hr

Iako se međunarodni 'No Bra Day' odnosno dan bez grudnjaka obilježava 13. listopada, čini se da su mnoge žene odlučile prigrliti ovaj trend kroz čitavu godinu, osobito u toplijim mjesecima.

Grudnjak je komad bez kojeg mnoge žene ne mogu zamisliti svoju svakodnevicu, no činjenica je da nošenje grudnjaka može biti izrazito neudobno, osobito kad je riječ o modelima sa žicom stoga i ne čudi da ga mnoge žene naprosto ne žele nositi.

Image
Dostojanstveno nose svoje godine

Uvijek zanosne: Slavne dame iznad 60 koje izgledaju sjajno u kupaćem kostimu

Tijekom pandemije koronavirusa modni trendovi značajno su se promijenili pa nam je svima na prvom mjestu bila udobnost. Iako više nismo u lockdownu, mnogi se udobnosti ne žele odreći čak ni kad je riječ je o outfitima za izvan kuće, a trend nenošenja grudnjaka popularan je i među brojnim slavnim damama koje se ne srame izaći iz kuće bez grudnjaka.

Neke su zvijezde poput pjevačice Miley Cyrus i Gillian Anderson i otvoreno progovorile o tome kako više ne žele nositi grudnjak, a mnoge se dame bez grudnjaka pojavljuju i na crvenom tepihu.

Mi ovaj trend svakako podržavamo, no svaka žena ima pravo odlučiti hoće li i u kojim trenucima nositi grudnjak ili ne, a u nastavku pogledaj slavne žene koje se u javnosti često pojavljuju bez grudnjaka i s tim nemaju nimalo problema.

1/11
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.