Budi najbolja verzija sebe.

Vladavina 'skinny' traperica je gotova. Široki modeli ravnog kroja novi su hit, istražile smo kako ih nositi

Uske traperice koje izgledaju kao tajice dva su desetljeća vladale modnom scenom, a sada je vrijeme da ih spremiš duboko u ormar

Trendovi dolaze i odlaze, ali traperice su uvijek tu. Ovaj svestrani odjevni predmet kroz desetljeća je doživio razne transformacije, a posljednjih 20-ak godina najpopularnije su bile 'skinny' traperice koje su na nama nekada izgledale kao da su nacrtane, a ne napravljene od tkanine. 


Svatko tko ih je ikada nosio zna koliko je muka skinuti ih nakon napornog dana, ali i koliko nas mogu ograničavati dok ih nosimo. Iako se moramo složiti da nam je stražnjica u njima izgledala odlično, vrijeme je da ih spremimo duboko u ormar na zasluženi odmor dok se ponovno ne vrate u modu. 

Budi najbolja verzija sebe.


Dostojni nasljednik 'skinny' traperica nije neka nova inovacija nego trend koji smo obožavali 80-ih i 90-ih. Ako si tada bila tinejdžerica, šanse su velike da ih još uvijek imaš u ormaru, baš tamo gdje bi sada trebale ići uske traperice. Široke traperice ravnog kroja vratile su se na velika vrata.

Savjetujemo da ih nabaviš dok još traju ljetna sniženja, a moći ćeš ih nositi tijekom cijele godine. Pripremi se za kraj ljeta i nadolazeću jesen, a mi smo istražile kako kombinirati tvoj novi omiljeni par traperica. 

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.