Budi najbolja verzija sebe.
Od traperice do modnih dodataka

Od 69 kn: Na sniženju u Stradivariusu smo pronašle super komade

Krenuo je i drugi val sniženja u high street trgovinama, a u Stradivariusu smo pronašle odlične komade za baš sve prigode

U brojnim trgovinama popularnih high street brendova u tijeku su velika ljetna sniženja, a nakon prvog, krenuo je i drugi veliki val sniženja pa su pojedini komadi sniženi i do 70 posto. To je zaista odlična prilika da u svoju garderobu dodaš nekoliko upečatljivih komada koje ćeš moći nositi u preostalim danima ljeta, ali i na jesen.

Popularan Zarin sestrinski brend, Stradivarius, donosi odlične modele za sve prigode, a osim odjevnih komada, na sniženju se mogu uloviti i zanimljivi modni dodaci poput pletenih torbi ili pak super tenisica.

Ovaj high street brend uvijek je ukorak s najnovijim trendovima pa ga osobito voli mlađa populacija, no u Stradivariusovoj ponudi pronaći ćeš i jednostavne te klasične modele koji će ti se zasigurno uklopiti u garderobu.

Budi najbolja verzija sebe.

Od klasičnih traperica pa do romantičnih rupičastih bluza i midi haljina s uzorcima, sniženje u Stradivariusu donosi ponešto za svačiji ukus. Istražile smo ponudu, a neke od najboljih komada koje se isplati uloviti dok se još nisu rasprodali donosimo u nastavku

Foto: Instagram, Stradivarius

1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.