Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pet trendi uzoraka

Od točkica do prugica: Svi uzorci koji će se nositi u 2023.

Neki od njih se ponovno vraćaju u modu, neki nisu ni izašli iz mode, no jedno je sigurno - ovih se pet uzoraka mora naći u tvom ormaru ove godine

profimedia-0382254958 (1).jpg
Foto: Profimedia.hr

Osim odjevnih predmeta u jarkim bojama, jedini odjevni predmeti koji svaki outfit mogu podići na novu razinu su oni s uzorkom. Statement karirani kaput, cvjetna haljina ili točkasta suknja - sve su ovo komadi koji će se istaknuti ako ih kombiniraš s jednostavnim i minimalističkim odjevnim predmetima, a kada govorimo o uzorcima, svake ih godine postoji nekoliko koji su najpopularniji.

Image
Zimska moda

10 kaputa s uzorkom zbog kojih će svaka modna kombinacija biti stylish

Tako će i ove godine biti nekoliko trendi uzoraka koji će dominirati high street ponudom, a koje smo već vidjeli na modnim pistama high end brendova. Tu su neki koje već tradicionalno viđamo svake godine, poput onog kariranog ili cvjetnog, neki koji doživljavaju svoj veliki povratak, poput točkica, ali i neki koji su posve novi, poput uzoraka sa srcima.

Ukratko, u godini pred nama najviše ćemo viđati ovih pet uzoraka koje možeš kombinirati na najrazličitije načine i možeš ih pronaći na gotovo svim odjevnim predmetima, a već smo ih pronašle i u ponudi high street brendova. U nastavku otkrij koji su to uzorci, ali i gdje možeš pronaći stylish komade s upravo ovim uzorcima.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.