Za svakodnevne prigode

Od 79 kn: 12 pamučnih high street haljina za ljeto

Prozračne haljine od pamuka najbolji su izbor za tople ljetne dane, a na sniženjima smo pronašle super modele

Tijekom vrućih i sparnih ljetnih dana uistinu je teško osmisliti efektne modne kombinacije u kojima ćemo se osjećati ugodno te istovremeno izgledati elegantno. U takvim situacijama, najbolji su izbor lepršave haljine i to one od prozračnih materijala.

Uz lan, pamuk je najbolji i najpopularniji prirodni materijal, a u spoju s haljinama izgleda odlično. Upravo su jednostavne pamučne haljine za ljetne dane odličan odabir, a možeš ih nositi u svim prigodama.

Lagana i udobna ljetna haljina od pamuka naš je modni favorit i ovog ljeta, a takve modele sada možeš pronaći i na ljetnom sniženju pa je to odlična prilika da obogatiš svoju garderobu s prozračnim haljinama koje ćeš moći nositi u svim prigodama. Od mini pa do maksi modela, ponuda pamučnih haljina u high street trgovinama zaista je raznovrsna pa ćeš sigurno pronaći one koje će ti se savršeno uklopiti u garderobu i u kojima ćeš rado provoditi preostale ljetne dane.

U potrazi za onim najudobnijim modelima, istražile smo što se nudi na sniženjima, a 12 savršenih pamučnih haljina donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Stradivarius

1/13
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.