Budi najbolja verzija sebe.

Udobne i trendi haljine koje možeš nositi svugdje - kod kuće i izvan nje

U toplini svojih domova provoditi ćemo većinu vremena, a haljine idealne za kod kuće napravljene su od toplog pamuka i mekanog pletiva

Hladniji dani i sve niže temperature vratili su nas nekim omiljenim odjevnim klasicima među kojima se osobito ističu udobni, praktični i ležerni komadi koje možemo nositi u toplini vlastita doma, ali i tijekom ležernih izlazaka ili odlaska na posao.


Iako u loungewear kolekcijama prevladavaju uglavnom trenirke, pletivo i hoodice, u ponudi svakog brenda pronaći ćeš i odlične modele haljina koje su idealne za kućne kombinacije.

Budi najbolja verzija sebe.


S obzirom na to da su upravo haljine među najženstvenijim komadima u našoj garderobi, rado ćemo ih nositi i tijekom dana provedenih kod kuće. S obzirom na situaciju, upravo ćemo u toplini svojih domova provoditi većinu vremena, a haljine idealne za po doma napravljene su od toplog pamuka i mekanog pletiva. Sve ih krasi udobnost i jednostavni krojevi, a u ponudi brendova se osobito ističu ležerne pulover haljine.

Budi najbolja verzija sebe.


Bez obzira na to hoćeš li ih nositi po kući, tijekom ležernih izlazaka ili pak na posao, ove su haljine savršene za sve takve prigode. U njima će ti biti toplo i ugodno i praktične su za kombiniranje te se vrlo dobro slažu s čizmama i gležnjačama, ali i mekanim papučama.


U nastavku smo izdvojile neke od najudobnijih modela iz high street ponude, a u kojima ćeš se osjećati toplo i ugodno tijekom hladnih dana koji su pred nama.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Stradivarius

1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.