Budi najbolja verzija sebe.
Minimalizam je ključan

U ponudu su stigli prvi kupaći kostimi za ljeto 2021..

Iako je tek siječanj, mi se već sad veselimo ljetnim danima i višim temperaturama. Provjerile smo stoga aktualnu ponudu prvih kupaćih kostima iz Oysho kolekcije za ljeto 2021.

Temperature su najniže u godini, svaki tjedan zalepšra barem nekoliko pahuljica snijega, svi smo na toplom te maštamo o suncu, toplini i vrućim, dugim ljetnim noćima. Unatoč tome što je tek kraj siječnja, mnogi od nas već su sada uzbuđeni zbog nadolazećeg proljeća i ljeta, a toga su svjesni i modni dizajneri te popularni high street brendovi. Osim što nas svakodnevno vesele objavama novih proljetnih kolekcija, sada su napokon došli na red i prvi badići i kupaći kostimi kreirani za ljeto pred nama.

Iako je modela u prodaji još uvijek malo, možemo jasno razaznati kakvi će se stilovi nositi na plažama. Jednostavnost i praktičnost vodit će glavnu riječ u ovim morskim ljetnim igrama, a poseban će naglasak biti stavljen na udobnost materijala te kolorit.

Prvi kupaći kostimi iz Oysho kolekcije za ljeto 2021.nam to savršenodočaravaju. U web shopu ovog poznatog high street brenda tako se već sada mogu pronaći prvi modeli koje karakterizira minimalizam krojeva, potpuna odsutnost detalja i jednostavnost uzoraka. Nosit će se tako jednobojni bikiniji i kupaći kostimi s tek pokojim volanom ili čvorom oko struka, vintage visoke gaćice i sportski badići.

Budi najbolja verzija sebe.

U nastavku pronađi trendove koje nagoviješta nova Oysho kolekcija i na vrijeme se pripremi za sezonu kupanja.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.