Budi najbolja verzija sebe.
Lemlem x H&M

U H&M sutra stiže vesela kolekcija kaftana, kupaćih kostima i nakita

Kolekcija je kolaboracija švedskog modnog diva i Lemlema, brenda ženske odjeće koji je osnovala supermodel Liya Kebede

H&M s ponosom najavljuje suradnju s Lemlemom, brendom ženske odjeće koji je osnovala H&M s ponosom najavljuje suradnju s Lemlemom, brendom ženske odjeće koji je osnovala H&M s ponosom najavljuje suradnju s Lemlemom, brendom ženske odjeće koji je osnovala H&M s ponosom najavljuje suradnju s Lemlemom, brendom ženske odjeće koji je osnovala Liya Kebede supermodel, glumica i borac za osnaživanje žena.

Lemlem x H&M lansiraju kolekciju održive mode, koja sadrži lagane, moderne kaftane i odjeću za plažu, a napravljena je da se nosi po gradu, ali i na izlet.

Karakteriziraju je smjele pruge, divne boje, zajedno sa kupaćim kostimima, nakitom i modnim dodacima, i sve to izrađeno od održivih materijala.Dostupna od 22. travnja, kolekcija Lemlem x H&M bit će u odabranim H&M trgovinama, kao i online na hm.com.

Budi najbolja verzija sebe.

Izrađen od održivih materijala, uključujući organski pamuk, reciklirani poliester i Tencel ™ Liocell, svaki komad je veseo – podsjeća na sunce, svjetlost i lagani vjetar. Tu su pruge, slaganje boja i mekane teksture, nešto po čemu je brend Lemlem poznat. Paleta boja uključuje nijanse plave, bijele, svjetlo narančaste, nježno ružičaste, neonske i blijedo žute boje.

Vidljiv je i  bezvremenski osjećaj u kolekciji, s idejom da se komadi mogu prenositi s generacije na generaciju. „Sviđa mi se što je H&M uvijek u prvom planu sa svojim cool kolaboracijama, pa je tako i za moj brend uzbudljivo što smo dio te priče. Ovo je prvi put da smo dodali i nakit u ovu kolekciju kako bismo stvorili kompletan Lemlem stil. Moja kreativna vizija je također dio ove kampanje, što je bilo jako zabavno i posebno, jer sam snimala sa svojom kćerkom“, izjavila je Liya Kebede.

„Uz Lemlem ne možete, a da ne primjetite tu lakoću i eleganciju, što i osobno predstavlja  Liya Kebede. Bilo je divno što smo imali njen kreativni doprinos na svakom koraku u ovoj suradnji. Zaista smo sretni što smo u kolekciju uvrstili održive materijale i jedva čekamo da je predstavimo širom svijeta“ , kaže Maria Ostblom, glavna dizajnerica u H&M-u. U nastavku smo izdvojile neke od naših favorita koji već sutra mogu biti tvoji:

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.