Trudna i totalno trendi! Modne ideje za trudnice

Ako trebate inspiraciju kako moderno kombinirati odjeću dok ste u blagoslovljenom stanju, bacite pogled ovdje...

Trudnica ste - čestitamo! a ako se nalazite u blaženom stanju možda ili razmišljate o tome kako ćete se snalaziti s odjećom kroz nekoliko mjeseci ili pak ste već u nešto daljoj trudnoći i ne želite više biti zaglavljeni u širokim bezobličnim haljinama i tunikama. Na svu sreću, prošla su vremena širokih trudničkih haljina i tregerica (osim kada su trendi i slatke).

Nema niti jednog pametnog razloga zbog kojeg bi trudnicama trebalo uskratiti da i u trudnoći nastave oblačiti ono što vole. Jedino na što proizvođači obraćaju pažnju kod izrade trudničke mode je kroj. On mora biti prilagodljiv trbuščiću koji iz mjeseca u mjesec raste.

Danas sve više trgovina otvara "potkolekcije" namijenjene upravo budućim majkama, i tamo se zaista može pronaći puno moderne odjeće koja će biti ugodna, a opet i lijepo izgledati. Neke od trgovina u kojima možete pronaći divnu odjeću za trudnice su C&A, H&M, Mango, Mama nova, Asos (webshop), Mana... I svi oni imaju online ponudu pa već i tako možete pogledati što se ondje nudi (a kod većine i naručiti online).

A ako vam treba inspiracija kako izgledati totalno trendi, onda bacite pogled na ove fotke koje smo odabrali s Pinteresta na kojima blogerice i modne sveznalice itekako znaju da se i u trudnoći može biti potpuno moderan i šik!

Foto: Pinterest

Trudna i trendi - 1


Trudna i trendi - 2

Trudna i trendi - 3

Trudna i trendi - 4

Trudna i trendi - 5

Trudna i trendi - 6

Trudna i trendi - 7

Trudna i trendi - 8

Trudna i trendi - 9

Trudna i trendi - 10

Trudna i trendi - 11

Trudna i trendi - 12

Trudna i trendi - 13

Trudna i trendi - 14

Trudna i trendi - 15

Trudna i trendi - 16

Trudna i trendi - 17

Trudna i trendi - 18

Trudna i trendi - 19

Trudna i trendi - 20

Trudna i trendi - 21

Trudna i trendi - 22

Trudna i trendi - 23

Trudna i trendi - 24

Trudna i trendi - 25

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.