Budi najbolja verzija sebe.

Trendi modeli hlača za sve poslovne kombinacije

Dizajneri i high street brendovi uvjerili su nas da je moguće spojiti udobnost i eleganciju pa su upravo modeli koje krasi taj spoj savršen izbor

Jesenski i zimski dani opet su u naš fokus doveli neke obožavane modne favorite kao što su svestrano pletivo, vuneni kaputi i visoke čizme, a još jedan komad bez kojeg ne možemo zamisliti svoje kombinacije u hladnijim danima su i hlače.

Praktične i tople, hlače su savršen izbor za hladniju sezonu i odlično pristaju uz sve kombinacije, a rado ih nosimo kao dio svojih poslovnih outftita jer su elegantne. Dobro se kombiniraju uz bluze, košulje i visoke pete, a možeš ih nositi u ležernim, ali i formalnijim prigodama.

Budi najbolja verzija sebe.


Odlične modele hlača za sve prigode pronaći ćeš u ponudi brojnih high street brendova. Od modela širokih nogavica, pa do onih klasičnih ravnih hlača za odijelo, ponuda je zaista raznolika pa ćeš sigurno pronaći nešto što će se uklopiti u tvoj styling. Ove su sezone najpopularnije široke hlače koje se odlično slažu s visokim petama i vrlo su elegantne.

Osim na eleganciji, naglasak je i na udobnosti pa su oni malo udobniji modeli hlača dobar izbor za sve one koji rade kod kuće, ali moraju često biti u kontaktu s kolegama putem zoom poziva, online sastanaka i video konferencija.  

Budi najbolja verzija sebe.


Dizajneri i high street brendovi uvjerili su nas da je moguće spojiti udobnost i eleganciju pa su upravo modeli koje krasi taj spoj savršen izbor za dane koji su pred nama. Zbog njihove svestranosti takve ćeš hlače moći nositi u svim prigodama te ih kombinirati na razne načine, bilo da radiš od doma ili pak moraš odlaziti u ured.

Neke od najboljih modela hlača idealnih za sve poslovne prigode, kod kuće i u uredu, donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Reserved, Zara

1/21
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.