Budi najbolja verzija sebe.

Topli modni dodaci bez kojih ne možemo u hladnijim danima

Unose dozu razigranosti u svaki outfit, ali su i vrlo funkcionalni jer nas griju i štite od hladnoće, kiše, snijega ili vjetra

Zimski dani su pred nama, a kao favoriti za hladniju sezonu opet su se istaknuli modni klasici poput vunenih kaputa, svestranog pletiva i komada od kože.


Dolazak nove sezone označio je i određene transformacije unutar naše garderobe, a ono bez čega ne možemo zamisliti hladne dane su upečatljivi modni dodaci koje ćemo rado nositi i ove zime. Osim što unose dozu razigranosti u svaki outfit, modni dodaci su i vrlo funkcionalni jer nas griju i štite od hladnoće, kiše, snijega ili vjetra.

Budi najbolja verzija sebe.


Topli šalovi, kožne rukavice i vunene kapice samo su neki od dodataka koji će tijekom zimskih dana začiniti sve naše kombinacije, a već ih sada možeš pronaći u ponudi brojnih brendova. Osim pletenih kapa, tijekom hladnih dana možeš nositi i šešire te beretke koje će odlično pristajati uz kapute, a izgledaju vrlo profinjeno i elegantno.

Osim tipičnih dodataka za zimu, tu je i minimalistički nakit rezerviran za neke posebne prigode i dane blagdana koji su pred nama, kao i trendi torbe bez kojih su naše svakodnevne kombinacije nezamislive.

Budi najbolja verzija sebe.


Ponuda modnih dodataka ove sezone uistinu je bogata i raskošna pa će svatko pronaći nešto što će mu se lako uklopiti u garderobu. Mi smo svoje favorite već pronašle, a donosimo ih u nastavku.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Reserved, Sinsay, Stradivarius, Zara

1/23
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.