Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Kombinacija iz snova

Proljetni trendovi: 10 najljepših tenisica koje ćemo nositi uz haljine

Postoji nešto posebno elegantno u kombinaciji tenisica i haljine, a ako si spremna prigrliti ovu trendi proljetnu kombinaciju, onda u nastavku provjeri neke od najljepših tenisica koje ćemo nositi s haljinama ove sezone

profimedia-0384733944.jpg
Foto: Profimedia

Nekada su tenisice možda bile rezervirane isključivo za sport i šetnju oko kvarta, ali srećom, stvari su se promijenile i danas su tensice broj jedan kada tražimo idealnu kombinaciju udobnosti, ležernosti i elegancije. Osim toga, tenisice su neizostavan dio našeg ormara, baš kao i traperice ili sako.

Image
Modni noviteti

Ravne i udobne cipele savršen su izbor ovog proljeća

Naša ljubav prema tenisicama svodi se na dva ključna faktora. Prvo, moraju biti potpuno svestrane. Drugo, u njima se moramo osjećati ugodno cijeli dan. Toliko, zapravo, da ne postoji odjevna kombinacija koju ne možemo dovršiti s pravim parom tenisica, bilo da se radi o elegantnom odijelu, ležernoj trenirci ili haljini.

Tenisice s trapericama postale su modni standard, baš kao i tenisice s tajicama, širokim hlačama, slip suknjama i kratkim hlačama. Ali postoji nešto posebno elegantno u tenisicama s haljinama.

Ipak, za razliku od traperica, ovo nije situacija u kojoj sve pristaje sa svim. Postoje određene stvari koje moraš uzeti u obzir kada odlučuješ koje tenisice ćeš kombinirati s haljinom. Moraš uzeti u obzir dužinu haljine, materijal, je li jednobojna ili s uzorkom i koliko detalja već ima na haljini (je li prekrivena volanima ili je to jednostavna slip haljina?) prije nego što odlučiš kakve će tenisice najbolje funkcionirati. Visoke tenisice dobro pristaju uz mini haljine za razliku od midi haljina koje super funkcioniraju s klasičnim tenisicama, dok glomazne tenisice izgledaju sjajno uz maxi haljine.

Budi najbolja verzija sebe.

Ako si spremna prigrliti ovu trendi proljetnu kombinaciju, onda nastavku provjeri neke od najljepših tenisica koje ćemo nositi s haljinama ovog proljeća, ali i ljeta.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.