Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Uvijek moderne

Točkice su i dalje IN, a mi smo pročešljale ponudu haljina

Točkice su vrlo romantičan detalj, a posebno se lijepo ističu na haljinama. Stoga smo pronašle različite modele haljina s ovim gotovo uvijek popularnim uzorkom

BeFunky-collage (2).jpg
Foto: H&M

Neki uzorci nikada ne izlaze iz mode i uvijek su među omiljenim uzorcima, mnogih žena jedan od takvih uzoraka su točkice. Različite veličine i u kombinaciji s različitim bojama uvijek se nose, a mogu se kombinirati u dnevnim i večernjim kombinacijama. Mogućnosti su neograničene.

Image
Radije pripazi

Izbjegni ih: Uz ove modne kombinacije izgledaš starije nego što jesi

Stoga nije neobično što žene vole imati haljine s ovim uzorkom u svojim ormarima. Osim što razigraju svaki outfit, radi se o uzorku koji je vrlo romantičan. A mnoge žene upravo uz romantične komade odjeće žele naglasiti svoju ženstvenost. Ponuda romantičnih haljina s točkicama je trenutno jako velika u high street dućanima. Pronašle smo midi haljine klasičnog kroja u neutralnim bojama koje se mogu odlično kombinirati s kardiganom ili sakoom u dnevnim varijantama, ali i zanimljive modele za večernje izlaske.

Neki modeli će se posebno svidjeti ženama koje obožavaju romantiku jer se u novim kolekcijama mogu pronaći haljine s puf rukavima, naborima ili volanima. Svakako će žene različitih stilova moći pronaći nešto za sebe, a koji modeli su najpopularniji možeš vidjeti u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.