Budi najbolja verzija sebe.
Uvijek su odličan izbor

Nećeš im moći odoljeti: Ženstvene haljine za svečane prigode

Upravo je haljina savršen izbor za posebne prilike poput ljetnih vjenčanja, a u high street ponudi naših omiljenih brednova smo pronašle zaista mnogo divnih modela

S dolaskom ljeta i naš se život lagano počeo vraćati u normalu, a opet su se počeli održavati i razni eventi te svečana događanja poput vjenčanja, godišnjica i sličnih okupljanja. Takve prigode iziskuju i neke posebnije kombinacije, a savršene komade i ove nam sezone donose popularni high street brendovi.

U moru trendova i zanimljivih noviteta, i ove se sezone u fokusu gotove svake kolekcije našla jedna i jedina – haljina. Upravo je haljina među najobožavanijim komadima unutar ženske garderobe, a osim za svakodnevne kombinacije, super je izbor i za neke posebnije trenutke.

Budi najbolja verzija sebe.

Elegantna i ženstvena, haljina je uvijek dobro rješenje za svečane prigode poput svadbi i sličnih događanja. Osim što djeluje profinjeno, u njoj ćeš se i osjećati vrlo ugodno, a uvijek je možeš začiniti uz pomoć upečatljivih modnih dodataka.

U ponudi brendova pronaći ćeš mnogo svečanih modela haljina, idealnih upravo za takve neke posebnije prigode i okupljanja. Od onih najjednostavnijih i minimalističkih modela pa do nekih raskošnijih i upečatljivih krojeva, haljina će i ovog ljeta biti nepogrešiv odabir.

U nastavku smo izdvojile naših 12 favorita iz aktualnih kolekcija naših omiljenih brendova.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram, Mango, Mohito, Zara

1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.