Sve nijanse smeđe: Najljepši komadi u 'it' boji ove jeseni

Od kardigana i haljina do cipela i torbica, ovo su naši favoriti u svim nijansama svestrane jesenske boje

Kad pomisliš na svoje omiljene boje, smeđa vjerojatno nije jedna od njih. Ipak, ova jednostavna, a svestrana boja s razlogom je jedna od najpopularnijih ove jeseni.


S toliko mnogo nijansi, od bogatih čokoladnih tonova do svjetlijih nijansa u boji cimeta ili karamele, smeđu boju toliko je lako uklopiti u odjevnu kombinaciju, da nije čudno što su je prozvali novom crnom. U svakom slučaju, definitivno je stylish alternativa crnoj silueti


Osim toga, smeđa boja je zapravo topla i iznenađujuće laskava. Postoji toliko mnogo načina kako nositi smeđu nijansu što se tiče odjeće, a vjerojatno najveća prednost smeđe boje je upravo u tome što se odlično slaže sa svim drugim bojama i daje dobar kontrast, stoga ju je iznimno lako kombinirati. 

Možeš je nositi samu, kombinirajući više nijansi smeđe boje ili u slojevima s drugim bojama - jednostavno ne možeš napraviti modnu pogrešku kad je u pitanju ova svestrana boja. 


Budući da će smeđi tonovi vladati ulicama ove jeseni, izdvojile smo 20 najljepših komada u svim nijansama ove popularne boje. Zaviri u našu galeriju u nastavku:

1/21
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.