Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Za sve prigode

Stigla je romantična Mohito proljetna kolekcija

Mohito je predstavio raskošnu kolekciju proljeće 2021., a izdvajaju se ženstveni i romantični komadi

collage.jpg
Foto: Mohito

Proljeće nam je pred vratima, a high street brendovi počeli su predstavljati svoje raskošne kolekcije za topliju sezonu. Svi s nestrpljenjem iščekujemo toplije dane, u nadi da će pandemija malo popustiti da te ćemo se napokon moći vratiti svoju uobičajenim aktivnostima, izlascima i odlascima na posao.

Image
Modeli za sve prigode

Što nam je Zara pripremila za proljetne dane?

Brendovi svojim kolekcijama i dalje pristupaju s oprezom, a uglavnom još uvijek dominiraju ležerni, udobni i praktični komadi koje možemo nositi u svim prigodama. No u svakoj kolekciji sada se već mogu pronaći i nešto elegantniji modeli koji su idealan izbor za poslovne kombinacije te druge formalnije prigode.

Posljednja u nizu novih kolekcija koja nas je očarala je ona poljskog high street brenda Mohito koja donosi udobnu eleganciju i komade idealne za sve žene koje preferiraju udobnost, ali i ženstvene modele. Samom kolekcijom dominiraju tipični proljetni motivi i boje poput volana, cvjetnog uzorka i ružičastih nijansi.

Bez obzira na to tražiš li odjeću za po doma, slobodno vrijeme ili pak za posao, u Mohitovoj aktualnoj kolekciji sigurno ćeš pronaći nešto što će se savršeno uklopiti u tvoju garderobu. Mi smo svoje favorite već izabrale, a donosimo ih u nastavku.

Foto: Instagram, Mohito

Budi najbolja verzija sebe.
1/15
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.