Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pomiču granice

Slavne dame koje ruše predrasude o tome što bi žena u određenoj dobi smjela nositi

Ove slavne dame imaju preko 50 godina, no pravi su dokaz da žena može izgledati sjajno u svakoj modnoj kombinaciji, bez obzira na godine

slavne-dame.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Iako smo se već odavno uvjerili da moda nema pravila, društvo je oduvijek imalo neka svoja pravila kada je u pitanju moda i to kako bi se muškarci i žene trebali odijevati. No, pravila su tu da se krše pa tako sve češće viđamo slavne frajere koji pomiču modne granice i hrabro nose outfite na koje se ne bi svaki muškarac odlučio - poput ružičaste boje ili suknje. A tu su i neke slavne dame koje pomiču granice kada je u pitanju ženska moda.

Image
Brišu granice i prava su modna inspiracija

Ne boje se eksperimentirati: Slavni muškarci s odvažnim modnim stilom

Riječ je o zvijezdama koje su starije od 50 godina, a koje se unatoč svojoj dobi ne boje eksperimentirati, nositi razigrane i izazovne kombinacije i pokazati malo kože. Često čujemo izraz da bi se žena "trebala odijevati u skladu sa svojim godinama", no što to zapravo znači? Da taj izraz nema smisla dokazuju ove slavne dame koje se osjećaju samouvjereno i ugodno u svojoj koži i koje, bez obzira na godine, biraju kombinacije koje žele i u njima izgledaju odlično.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.