Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
'It' komad

Neočekivani trend koji nas je osvojio: Srebrne hlače su 'it' proljetni komad

Srebrne i metalik nijanse ovog će proljeća biti posebno popularne, a srebrne hlače viđat ćemo posvuda. Imamo nekoliko ideja kako ih nositi, a znamo i gdje možeš pronaći odlične modele

profimedia-0641386927.jpg
Foto: Profimedia.hr

Metalik boje bit će itekako popularne ove godine, a već smo pisale i o metalik torbicama koje su jedan od trendova za godinu pred nama. No metalik boje nećemo viđati samo na modnim dodacima - metalik nijanse prijeći će i na ostatak naše garderobe, ponajprije na hlače, a velika se popularnost ovog proljeća predviđa, ni manje ni više, nego srebrnim hlačama.

Image
Pravo osvježenje na modnoj sceni

Ovog proljeća vladat će srebrna boja - pronašle smo trendi komade u ponudi

Iako ti na pamet možda padaju šljokičaste srebrne hlače kakve su se nosile za vrijeme party sezone u prosincu, ovog proljeća viđat ćemo i kožne hlače u srebrnoj boji, ali i srebrne tajice, u svim nijansama srebrne - od one najsvjetlije do nešto tamnije. Ukratko, srebrna će boja vladati ovog proljeća i više nije rezervirana samo za party sezonu.

I ne, srebrne hlače nisu samo za maksimaliste - ovaj stylish komad mogu nositi baš svi, bez obzira na stil, a najbolje izgledaju u kombinaciji s komadima u neutralnim bojama poput crne i krem za elegantnije outfite koje možeš nositi i za posao, ali i u posebnim prilikama.

A kada kažemo da srebrne hlače možeš nositi na sve, onda doista i mislimo na sve - podjednako dobro izgledaju na salonke i na tenisice, na sakoe i kapute, na pletivo i obične majice. Dakle, riječ je o zaista svestranom trendu koji će oduševiti sve zaljubljenike u modu.

Budi najbolja verzija sebe.

Ako i ti želiš prigrliti ovaj trend, dobra je stvar da već sada možeš pronaći hlače i tajice u srebrnoj boji, a u nastavku smo izdvojile nekoliko različitih modela za svaki džep.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.