Budi najbolja verzija sebe.

Sportski komadi i trenirke su uvijek IN, a ovo su naši high street favoriti

Trenirke su kroz godine doživjele brojne transformacije, a ove je sezone naglasak na udobnosti pa se ističu setovi od pletiva i mekanog pamuka

I dok su trenirke nekada bile rezervirane samo za sportske aktivnosti, danas ih volimo nositi u svim prigodama, a obožavaju ih i brojne trendseterice. Trenirke i sportski komadi odjeće postali su vrlo 'in', a još su više dobili na popularnosti ove godine kada smo zbog pandemije svi bili primorani više vremena provoditi u kućama.

U potrazi za udobnim i praktičnim odjevnim komadima koje ćemo moći nositi u toplini vlastita  doma, ali i tijekom ležernih izlazaka, upravo su trenirke najbolji izbor i favorit mnogih, a ove sezone one izgledaju zaista odlično.

Budi najbolja verzija sebe.


Trenirke su kroz godine doživjele brojne transformacije, a ove je sezone naglasak na udobnosti. U mnogim jesenskim kolekcijama popularnih high street brendova pronaći ćeš zaista odlične sportske komade i trenirke, koje ćeš rado nositi kod kuće, ali i izvan nje.

Ovaj modni trend pomalo budi nostalgiju i vraća nas u 90-te kada su upravo trenirke vladale ulicama. Ove jeseni vrlo su popularne trenirke od pletiva koje su savršen izbor za opuštanje i cozy momente tijekom vikenda ili prohladnih jesenskih večeri. Tu su i klasične trenirke od pamuka koje su uvijek dobar izbor, a dolaze u svim bojama i uzorcima.

Budi najbolja verzija sebe.


Neke od najljepših modela iz aktualnih kolekcija donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Reserved, Stradivarius

1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.