Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Omiljena proljetna kombinacija

Savršen spoj: High street bluze koje idu na baš sve modele traperica

Klasična proljetna kombinacija koju čine bluza i traperice nikada ne izlazi iz mode, a mi smo pronašle nekoliko sjajnih high street bluza koje idu na baš svake traperice

bluze-mango-str-res.jpg
Foto: Mango/Stradivarius/Reserved

Proljeće je već u punom jeku, a i naše su garderobe prepune proljetnih komada koji samo čekaju da ih nosimo - od jednostavnih majica kratkih rukava i košulja s uzorcima, do lepršavih suknji i haljina u veselim proljetnim bojama.

Image
Lako se zaljubiti

Već od 119 kn: Romantične bluze za ženstveno proljeće

Kombinacija koje obožavamo nositi svakog proljeća je bezbroj, a jedna od onih koje nikada ne izlaze iz mode je kombinacija bluze i traperica. Lepršave bluze svih boja i uzoraka kao stvorene su za proljeće, a najbolje idu na traperice koje su pravi klasik.

Bilo da se radi o klasičnoj bijeloj bluzi, nekoj prugastoj ili pak nekoj s veselim uzorkom, ako je kombiniraš s plavim trapericama, sigurno nećeš pogriješiti. Da je ovo kombinacija koja nikada ne izlaze iz mode govore i outfiti brojnih trendseterica, a kako bi i ti zablistala u ovom outfitu, pronašle smo nekoliko sjajnih high street bluza koje idu na baš svake traperice.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.