Budi najbolja verzija sebe.
U svim nijansama pink slatkiša!

Od 39 do 199: Zara ružičasti komadi sa sniženja koji su nas osvojili

Roza je boja zaigranosti i ženske energije, a posebno lijepo ističe preplanulu put. Nemoj stoga propustiti priliku da na aktualnom sezonskom sniženju kupiš jedan od ovih stylish rozih komada

Tradicionalno se ružičasta boja u modernom svijetu poistovjećuje s djevojčicama, dječjom igrom i Barbie lutkama, no povijesno gledano, ova topla i nježnija verzija crvene bila je namijenjena dječacima. S vremenom je pak plava postala dominantno muška boja, a žene i djevojke su, srećom, preuzele monopol nad brojnim rozim nijansama. Zato danas možemo uživati u obilju baby roza, fuksija ili pak candy pink nijansi koje nas osvoje svaki put kad ih vidimo.

Ovi veseli, živi tonovi na svakom odjevnom komadu ili modnom dodatku izgledaju sjajno, a u nama probude ženstvenu energiju. Toga je svjesna Zara, mnogima omiljeni high street brend, u čijoj se aktualnoj ponudi artikala na sniženju mogu pronaći i genijalni ružičasti komadi za svaku priliku. Od classy kombinezona pa sve do udobnih topova i malih torbica, izbor je velik, a cijene više nego pristupačne.

Budi najbolja verzija sebe.

Kako bismo ti pomogle pri šopingu, napravile smo listu nama najljepših i najzanimljivijih top deset rozih komada iz Zarine ponude na sniženju. Sve ih pronađi u nastavku.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.