Budi najbolja verzija sebe.
Raskošne boje i uzorci

Reserved haljine u koje smo se na prvi pogled zaljubile

Omiljenog modnog komada nećemo se odreći ni u hladnijoj sezoni, a kolekcijama brendova dominiraju modeli s upečatljivim jesenskim uzorcima. Ovo su naši Reserved favoriti

Još nas samo nekoliko tjedana dijeli do službenog početka jeseni, a brendovi su nam već najavili kako će nova sezona u modnom smislu biti vrlo uzbudljiva. Uz trendi novitete, u kolekciji svakog brenda istaknuli su se i neodoljivi klasici, poput balonera i svestranog pletiva, koji su 'must have' za kreiranje upečatljivih jesenskih kombinacija.

Bez obzira na sezonu, haljina je jedan od onih komada za kojima uvijek rado posežemo u svim prigodama. Jesenske modele krase dugi rukavi i deblje tkanine te malo drugačiji uzorci među kojima se osobito ističu karirani, leopard te cvjetni uzorak, a vrlo će popularni biti i haljine od pletenih materijala te modeli od trapera.

Budi najbolja verzija sebe.

Svaka će jesenska haljina u spoju s balonerom ili kaputom te elegantnim gležnjačama izgledati efektno. Odličan je izbor u svim onim trenucima kada ne znaš što odjenuti, a želiš izgledati ženstveno.

Reserved je jedan od onih brendova u čiju ponudu uvijek volimo zaviriti, a ima i odličnu ponudu haljina za jesenske dane. Bez obzira na to tražiš li modele za posao, za svaki dan ili pak neke posebnije trenutke, u jesenskoj kolekciji ovog popularnog brenda sigurno ćeš pronaći nešto po svom ukusu.

Budi najbolja verzija sebe.

Najljepše Reserved haljine za jesenske dane donosimo u nastavku.

Foto: Instagram, Reserved

1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.