Budi najbolja verzija sebe.
Omiljeni komadi na sniženju

Sniženja još traju, a Pull and Bear ima sjajne komade za ljeto i jesen

Na ljetnom sniženju u ponudi popularnog brenda pronašle smo odlične komade za sve prigode tijekom ljeta, ali i za prve jesenske dane

Velika ljetna sniženja još uvijek traju, a u većini trgovina već je krenuo i drugi val što znači da su pojedini komadi sniženi i do 70 posto. Ako još uvijek nisi obavila svoj ljetni shopping, sada je za to idealna prilika jer ćeš pronaći zaista odlične komade po povoljnim cijenama.

Bez obzira na to želiš li obogatiti svoju ljetnu garderobu s nekoliko novih modela ili pak se pripremiti za nadolazeću jesen, na sniženjima ćeš pronaći brojne modele za sve prigode. Popularni modni brend Pull and Bear oduševio nas je svojom ponudom pa smo istražile što se ove sezone nudi na ljetnom sniženju.

Budi najbolja verzija sebe.

Od trendi komada poput ljetnih topića pa do klasičnijih modela koji će se uklopiti u svačiji ormar, ovaj brend donosi ponešto za svačiji stil i ukus. Na sniženju ćeš pronaći savršene modele traperica, ljetne haljine, loungewear komade te sve druge modele idealne za svakodnevno nošenje. Osim odjevnih komada, tu su i upečatljivi modni dodaci poput ravnih sandala koje će upotpuniti svaki look, ali i gležnjača idealnih za hladniju sezonu koja nam tek stiže.

Kako bismo ti olakšale izbor, istražile smo što se sve nudi na sniženju u Pull and Bear trgovinama, a favorite s popusta donosimo u nastavku.

1/17
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.