Budi najbolja verzija sebe.
Idealni za kraj zime

Prve kolekcije za 2021. donose odlične loungewear komade

U ponudi brendova dominiraju udobni komadi poput pletenih loungewear setova, trenirki i toplih kardigana

Prošla nas je godina naučila mnogočemu, a kad je riječ o modi, fokus je bio na udobnoj i praktičnoj odjeći koju možemo nositi u toplini vlastitog doma, bilo da radimo od kuće ili pak uživamo u svojim omiljenim ritualima.

Upravo je nošenje loungewear komada bio jedan od najvećih trendova u prošloj godini, a nastavlja se i u prvim mjesecima 2021. godine, s obzirom na to da epidemija i dalje traje pa većinu vremena provodimo kod kuće.

Tako i najnovijim kolekcijama popularnih high street brendova i dalje dominiraju udobni i comfy komadi poput pletenih loungewear setova, trenirki i toplih kardigana. Gotovo da i nema brenda koji barem jednu cijelu svoju kolekciju nije posvetio loungewear komadima, a osim u udobnosti vlastita doma, rado ih nosimo i tijekom ležernih izlazaka jer su praktični, trendi i svestrani.

Budi najbolja verzija sebe.

Ističu se pletene jogger hlače, mekani džemperi, trenirke i elegantne veste u neutralnim bojama poput sive, bež ili prljavo bijele. Najčešće dolaze u kombinaciji s pletivom poput vune i kašmira, ali i pamukom i viskozom koji su vrlo ugodni za nošenje te će biti naš izbor u toplijim danima koji su pred nama.

Istražile smo najnovije kolekcije, a najljepši loungewear komadi iz novih high street kolekcija, koje bismo voljele dodati i u svoju garderobu, donosimo u nastavku.

Foto: H&M, Mango, Reserved, Zara

Budi najbolja verzija sebe.
1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.