Prugice nam nikad ne dosade. Izabrale smo 10 majica i vesti, od 80 kn

Bezvremenske i chic, prugice su obavezan dio svakog ženskog, ali i muškog ormara. Nama su omiljene na majicama, vestama i džemperima

Postoji nekoliko 'must have' komada koji se mogu pronaći u svakom ženskom ormaru. Uz jednostavni kaput, crne gležnjače, udobne traperice i bijelu košulju, nezaobilazan komad je majica s prugicama. No takvih majica nikada ne možemo imati previše. 


Omiljene prugice i dalje su nam crno bijele i to one nešto sitnije. Nismo sigurne podsjećaju li nas više na elegantne Parižanke ili glamurozne žene iz Venecije, ali jedno je sigurno - odlično izgledaju u jednostavnoj kombinaciji traperica i crvenog ruža. No osim crnih i bijelih prugica, u ormar nam se mogu potkrasti i nešto šarenije.


Upravo zato smo u ponudu osim klasika uvrstile i pokoji neobičan komad. Široke pruge ili šarene nijanse odličan su način kako pristupiti ovom modnom klasiku na moderan način. U nastavku ćeš također pronaći i topove različitih krojeva, od uskih koji će istaknuti tvoju figuru, do oversized udobnih modela savršenih za uživanje u slobodnom danu. 

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.