Ležerna elegancija

Prošivene torbe i dalje su u modi: Izdvojile smo TOP modele

Da prošivene torbice nisu rezervirane samo za hladnije mjesece u godini, dokazuju ovi osvježavajući proljetni i ljetni modeli iz high street ponude

Prošlo je nešto više od godine dana otkako je svijet pogodila pandemija koronavirusa. Proteklu godinu svi smo veći dio vremena provodili kod kuće, a udobna i ležerna odjeća u svim verzijama postala je naš omiljeni modni stil - i čini se da se još uvijek nismo spremne odreći te udobnosti.

Upravo zbog toga, prošiveni komadi i dalje su jedan od najvećih trendova godine, a to posebno vrijedi za modne dodatke i omiljene nam torbice. Budući da izgledaju poput malih jastučića, lako utjelovljuju onaj osjećaj ugode i ležernosti koji tražimo, ali s dozom chica i elegancije.

Najbolja stvar u ovom trendu je što pristaju uz zaista svaku kombinaciju, a za razliku od trenda mini torbica, prošivene torbe su i praktičnije jer omogućuju nošenje puno više stvari. S obzirom na bogatu high street ponudu - izbora zaista ne nedostaje - u nastavku izdvojile najljepše modele u svim veličinama i bojama.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.