Pronašle smo najudobniju jesensku odjeću i već znamo što želimo u ormaru

Loungewear je postao omiljena sekcija u dućanima za sve nas koji radimo od doma, ali i za ljubitelje udobnih komada za uživanje u lijenom popodnevu ili vikendu

Iako se volimo srediti u najmodernije haljine, odijela i cipele, moramo priznati da nam je još draže raditi od doma u ugodnim lepršavim trenirkama i oversized džemperima. Pred nama su nešto hladniji dani pa smo istražile što se to sve nudi u novim kolekcijama high street brendova. 


Ono što možemo potvrditi je da su u trendu definitivno zemljane boje zagasitih nijansi. Boja terakote, senf žuta te sve nijanse bež i smeđe vladaju kolekcijama brendova poput H&M-a i Zare, a ne treba preskočiti niti komade maslinasto zelene ili nježno tirkizne boje


Za razliku od lanenih kombinacija koje smo nosile tijekom ljeta, za jesen i zimu su nam prikladniji nešto topliji materijali poput organskog pamuka ili vune. Za udoban, ali stylish outfit svakako ti je potreban kvalitetan džemper ispod kojeg možeš nositi lagani pamučni grudnjak ili toplu potkošulju. S takvim džemperom i nekoliko zlatnih lančića oko vrata ćeš izgledati odlično i na sastanku putem videopoziva jer ćeš istovremeno biti vrlo trendi i osjećati se cosy. 


Ove su godine posebni popularni kompleti majice i hlača u istoj boji napravljeni od istog materijala. Na Asosu možemo pronaći pregršt takvih mix & match kombinacija, dok nam H&M tradicionalno nudi široku ponudu mekih i cjenovno pristupačnih džempera.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.