Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Nove kolekcije

Već razmišljamo o sandalama, a ovo su najljepše iz high street ponude

Mnogi su jedva dočekali toplije vrijeme, odbacivanje hulahopki, ali i biranje sandala koje ćemo nositi u ovim toplijim mjesecima. Upravo, zato provjerili smo kakva je ponuda sandala u omiljenim high street trgovinama u kojima za sandale ne treba izdvojiti malo bogatstvo

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Zara

Proljeće nam je stiglo, a ono u naš život donosi raskošne boje i bolje raspoloženje. I sve to će se odraziti na modne trendove i naše modne izbore. Naše svakodnevne kombinacije postaju razigranije, a zbog prevrtljivosti vremenske prognoze stvaramo zanimljive kombinacije od laganijih i toplijih materijala i obuće.

Image
Šarene i lepršave

Jedva ih čekamo nositi: Najljepše proljetne haljine iz aktualne ponude

Kao i na početku svake nove sezone, cipele su modni dodatak na koji smo posebno usredotočene, a u proljetnoj sezoni počinjemo razmišljati i o sandalama. Lijepe sandale u nekoj intenzivnijoj boji "podići" će svaki outfit, pa i najjednostavniji. Dok će neki jednostavni modeli pristajati uz različite modne kombinacije i nećemo morati previše razmišljati u jutarnjim satima (ponekad je to jako važno!).

Kako bismo provjerile kakvi su trendovi ovo proljeće prošvrljale smo kroz ponudu u Mangu, Stradivariusu i Zari i nismo se razočarale. Pronašle smo jednostavne modele s tankim remenčićima i efektne sandale u jarkim i pastelnim bojama. No, sve žene koje obožavaju platforme bit će jako zadovoljne ponudom jer se mogu pronaći modeli u različitim bojama. Osim modela s visokim potpeticama pronašle smo i ravne sandale koje nam trebaju za užurbane dane, a sve možeš provjeriti u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.