Budi najbolja verzija sebe.
Dobro pazi

Alma savjetuje: Približavamo se Crnom petku, evo kad NE kupiti ono što je sniženo!

Kupiti dobro, kvalitetno i povoljno nekako je zadatak odlaska u shopping najluđeg petka u godini. Kako to napraviti, a ne nasjesti na ono što ti zapravo ne treba i ne koristi, pročitajte u mojim današnjim savjetima!

Američka fora- kupovina darova prije božićnih blagdana na popustima i većim od 50% u normalnom, potrošačkom vremenu postala je idealna prilika za  rješavanje starih zaliha robe koja se u skladištima gomila nekoliko sezona. Posebno sada kad u protekle dvije godine modna industrija grca u količinama koje su nastale uslijed pandemijskog režima prodaje.

Prisjetimo se- koliko je vas prešlo na 'rad od doma', koliko je vas odustalo od velikih obiteljskih svečanosti, koliko je vas poželjelo ljetovati daleko od ljudi? Za sve te situacije zapravo ne trebaš puno odjeće, ma zapravo ni ne ideš u trgovine jer to što ti treba, tih nekoliko tajica i tunika lako možeš kupiti i online. Rezultat- trgovine praznije, skladišta puna pa je potrebno napraviti veliko sniženje i to prije sezonskih sniženja. Euforija zvana Crni petak je odličan način za to, pa ukoliko si već posložila sve, skratila si poslovne obaveze za ovaj petak, kako bi mogla 'šmugnuti' ranije u omiljeni shopping centar i bila dio spektakla zvanog Crni petak.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.