Kul & ležerne

Predimenzionirane haljine - trend koji baš svima pristaje

Predimenzionirana haljina ključni je stil oversize modnog pokreta, a mi smo izdvojile najljepše modele iz trenutne ponude

Oversize trend polako, ali sigurno postaje jedan od onih koji definiraju eru i kojih ćemo se sigurno sjećati narednih godina. Brojni oversize trendovi sa sobom su donijeli onaj kul i istovremeno ležerni izgled, bilo u obliku košulja, traperica ili haljina.

Predimenzionirana haljina ključni je stil ovog modnog pokreta, s dizajnerskim i high-street brendovima koji se međusobno nadopunjuju.

Masovna privlačnost ovog trenda možda je započela u obliku one točkaste Zarine haljine o kojoj smo i mi pisale, ali tijekom proteklih godina mnogo je puta promijenila svoje ruho, od modela na zakopčavanje, volana pa do lanenih maxi modela. Ove sezone high street ponuda eklektična je kao i uvijek, što po našem mišljenju nikad nije loše.

Oversize majica-haljina definitivno ima trenutak ove sezone, a također smo primijetile i retro mini modele nadahnute 60-ima, ali i veliki izbor boja, od klasičnih neutralnih do jarkih ljetnih nijansi. U nastavku provjeri naš izbor najljepših oversize haljina iz trenutne ponude.

1/13
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.