Budi najbolja verzija sebe.

Pogledajte spektakularnu Victoria's Secret reviju i slavne anđelice

Ovo je bio pozdravna revija za anđeosku legendu Adrianu Limu

Svake godine jedna od najiščekivanijih modnih revija definitivno je Victoria's Secret Fashion Show na kojoj predivne anđelice nose zavodljivo donje rublje.

To je najpopularnija modna pista na svijetu, a modeli poput Kendall Jenner, Gigi Hadid, Adriana Lima, Behati Prinsloo, Bella Hadid i mnoge druge izgledale se apsolutno predivno u donjem rublju i krilima. Emisija je snimljena u New Yorku 8. studenoga, dok će je ostatak svijeta moći pogledati od 2. prosinca na kanalu ABC!

Osim trenutno it modela Gigi, Belle i Kendall, vidjeli smo povratak anđelica kao što su Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Behati Prinsloo, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Lais Ribeiro, Martha Hunt... Elsa je imala čast nositi milijunski Fantasy Bra napravljen s 2,100 Swarovski dijamanata. Za izradu njezinog outfita bilo je potrebno više od 930 sati, a grudnjak sadrži više od 71 karata dijamanata u središnjem dijelu.

Drugi look koji je plijenio pažnju bio je onaj manekenke Romee Strijd u Swarovski "Shooting Star" outfitu tijekom "nebeskog" dijela showa. Njen kombinezon napravljen je od 125.000 Swarovski kristala i teži oko 13 kilograma.

Poseban trenutak večeri bio je i posljednji hod po pisti Adriane Lime, koja je jedna od najboljih i najdugovječnijih anđelica svih vremena (čak 18 godina).

I za kraj moramo spomenuti i glazbenike koji su nastupili, a koji su veliki dio cijele priče. Ovog puta nisu bili zastupljeni tek jedan ili dva glazbenika, već njih mnogo: Halsey, Bebe Rexha, The Chainsmokers, Rita Ora, Kelsea Ballerini, Shawn Mendes i The Struts.

Budi najbolja verzija sebe.
1/19
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.