Budi najbolja verzija sebe.

Ovo su okviri sunčanih naočala koji će biti posvuda ovog proljeća

Iako vjerojatno imaš svoj omiljeni oblik okvira naočala, u mjesecima pred nama odvaži se na eksperimentiranje s nečim novim

Kada su u pitanju sunčane naočale, svi imamo omiljeni stil koji jednostavno najbolje stoji s našem obliku lica. Bilo da se radi o aviator naočalama, okruglom, četvrtastom, cat eye obliku - svaka od nas ima svoje omiljene cvike koje idu s nama gdje god išle - bez obzira na to radi li se o praktičnim ili estetskim razlozima.

Naravno, sunčane naočale nisu imune na trendove. Dakle, baš kao i kod odjeće, svake sezone predstavljaju se kolekcije koje spajaju stare i nove siluete, i podižu ih na potpuno novu razinu.

Prošle godine najtrendi su bili maleni okviri. Znam, šokantno. Nisi mogla otvoriti svoj Instagram bez da ti neka trenduša iskoči s mikro naočalama u prvih 5 sekundi. One su bile posvuda, od tvojih omiljenih slavnih osoba do valjda tvoje prve susjede. Međutim, u 2019. one idu na zasluženi odmor.

Ako želiš eksperimentirati s drugim oblicima okvira sunčanih naočala onda moraš saznati koji će biti najpopularniji u mjesecima pred nama. I bez brige, ima tu u klasike, ali i nekih neobičnijih okvira...

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.