Budi najbolja verzija sebe.
Nove era Victoria's Secreta

One su aktivistice, poduzetnice i stvarne žene: Upoznaj nove 'Anđelice'

Predstavljamo ti nove ambasadorice Victoria’s Secreta - stvarne i uspješne žene koje mijenjaju 'pravila igre'

Nedavno smo pisale kako se slavni brend Victoria’s Secret rebrandira, inovira i zauvijek pozdravlja svoja čuvena anđeoska krila - a njihov glavni cilj je postati vodeći svjetski zagovornik žena.

Popularni brend osnovan je još 1970-ih nedugo nakon što je čovjek po imenu Roy Raymond pokušao kupiti donje rublje za svoju suprugu i ostao nezadovoljan ružnim najlonskim spavaćicama s cvjetnim printom koje su bile dostupne u tadašnjoj ponudi.

Budi najbolja verzija sebe.

Tijekom godina je Victoria's Secret postalo svjetsko ime i jedan od vodećih brendova donjeg rublja poznat ponajprije po svojim prekrasnim supermodelima zvanim Anđelice - predstavljene 1998. godine: Elsa Hosk, Heidi Klum, Adriana Lima, Alessandra Ambrossio i Gisele Bündchen samo su neke od masivnog popisa dominantnih ljepotica u povijesti Anđela.

Međutim, stvari su se promjenile, Victoria's Secret je prodana, novi vlasnik ima drugačiju viziju, a Anđelice kakve znamo odlaze u povijest.

Nova era Victoria's Secreta - nova postava 'Anđelica'

"VS Collective" je novoosnovani tim od sedam ostvarenih žena koje mijenjaju pravila igre, a ovo označava samo početak platforme koja će promijeniti budućnost Victoria's Secreta.

Budi najbolja verzija sebe.

Oduvijek smo vjerovale u inkluzivnost i žene kao heroine, stoga ti danas predstavljamo nove ambasadorice Victoria’s Secreta.

1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.