Budi najbolja verzija sebe.
Bezvremenska inspiracija

Oh là là: Saznale smo što šik Francuskinje nose ove zime

Izdvojile smo pet jednostavnih, ali efektnih zimskih outfita koje možeš rekreirati po uzoru na stylish francuske djevojke

Bez obzira jesi li zaista posjetila francuski glavni grad ili ne, vjerojatno poznaješ parišku estetiku. Obilježen neurednim šiškama, klasičnim crvenim usnama i jednostavnim odijevanjem "bez napora", izgled tipičnih francuskih djevojaka vuče svoje korijene iz 1950-ih, a popularan je i danas.

Upravo zato, u francuskim djevojkama pronalazimo bezvremensku inspiraciju koja god sezona je u pitanju - od ljeta do zime. A budući da smo u zimu već duboko zakoračili i polako nam ponestaje inspiracije što i kako odjenuti, inspiraciju smo pronašle na Instagram profilima stylish Francuskinja čiji nas stilovi ostavljaju bez daha.

U njihovoj garderobi pronaći ćeš klasike, kao što su traperice, bijela bluza, crne gležnjače i blejzer, ali i neke novije trendove, poput puffer jakne, teddy kaputa i širokih čizama. U nastavku smo izdvojile pet jednostavnih, ali efektnih zimskih outfita koje možeš rekreirati po uzoru na šik Francuskinje.

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.