Budi najbolja verzija sebe.
Bezvremenski traper

Od 149 kn: Stradivarius ima divne traperice idealne za jesen

Traperice su bezvremenski klasik koji dolazi u svim bojama i krojevima, a ove iz Stradivarius kolekcije savršene su za jesen

Bijele, crne ili klasične plave - traperice su jedan od onih odjevnih predmeta koje naprosto obožavamo i kojih nikada ne možemo imati dovoljno. Svestrane traperice idu na baš svaki outfit, nose se iz sezone u sezonu i komad su u koji vrijedi uložiti, jer kvalitetne traperice mogu nam potrajati gotovo cijeli život.

Ovaj bezvremenski klasik danas možeš naći u svim bojama i krojevima - od boyfriend i ravnog kroja pa sve do suknja hlače kroja i A-kroja - a svaki od njih poseban je na svoj način. A upravo ta raznolikost traperica razlog je zašto ih baš sve želimo imati u svom ormaru.

Budi najbolja verzija sebe.

Ako si i ti ljubiteljica traperica i svake sezone moraš se počastiti jednim novim parom, onda će te oduševiti nova Stradivarius kolekcija, koja je predstavila nekoliko odličnih modela traperica idealnih za jesenske dane, već od 149 kuna. A budući da jesen ne možemo ni zamisliti bez novog para traperica, bacile smo se u potragu i izdvojile naših deset favorita.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.