Budi najbolja verzija sebe.
Za proljetne dane

Nova Sinsay kolekcija spaja stil i udobnost

Dominiraju trendi komadi za prijelazni period

Nakon što smo zakoračili u novu godinu, brendovi nas iz tjedna u tjedan iznenađuju novim kolekcijama koje su sve samo ne dosadne. Osim uzbudljivih noviteta za proljeće, u brojnim se kolekcijama i dalje ističu udobni i ležerni komadi idealni za nošenje kod kuće, ali i izvan nje. Takva je i Sinsay nova kolecija za proljeće 2021.

Prošle godine zbog pandemije korona virusa puno smo vremena provodili u svojim kućama što je itekako utjecalo i na modne brendove i na njihove kolekcije. Udobnost i praktičnost i dalje su nam prioriteti kad je riječ o biranju odjeće, i to ne samo za po doma, već za sve prigode.

Budi najbolja verzija sebe.

Popularni brend za mlade – Sinsay – nedavno je predstavio upravo jednu takvu kolekciju koja je namijenjena svima onima koji cijene dobar stil, ali i udobnost u svim svojim outfitima. Osim klasičnih loungewear komada, kolekcijom dominiraju i trendi komadi idealni za prijelazni period koji je pred nama poput laganih kaputa, tankog pletiva i jaknica s kapuljačom. Vladaju neutralni tonovi i bazični krojevi pa će u ovoj kolekciji svatko pronaći nešto po svom ukusu.

Mi svoje favorite iz Sinsay nove kolecija za proljeće 2021. već imamo, a donosimo ih u fotogaleriji u nastavku.

Foto: Instagram, Sinsay

1/16
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.