Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Za sve prigode

Nova Mango kolekcija ima divne proljetne komade

Lepršavi krojevi i lagani materijali nalaze se u središtu nove kolekcije popularnog modnog brenda

collage.jpg
Foto: Mango

Mnogi su nam brendovi predstavili svoje raskošne proljetne kolekcije, a u ponudu brojnih high street trgovina već su stigli i komadi za one najtoplije dane koji su tek pred nama.

Image
Izgledaju odlično

Prvi komadi od lana su stigli. Jedva ih čekamo nositi

Ako je suditi po kolekcijama high street brendova, proljetna sezona neće nam biti nimalo dosadna, a osim svestranih modnih klasika bez kojih su modne kombinacije nezamislive, tu su i uzbudljivi modni noviteti.

Ovog proljeća modnim svjietom dominirati će basic i jednostavni krojevi te neutralne, ali i pastelne boje koje unose dozu osvježenja u našu garderobu. I ove se sezone ističu prirodni materijali među kojima najviše dominiraju pamuk i lan. Lepršavi krojevi i lagani materijali nalaze se i u središtu nove Mango kolekcije u kojoj smo pronašle zaista divne komad za tople proljetne dane.

Od svestranih košulja za svakodnevno nošenje, lepršavih balonera i udobnih haljina, popularni španjolski brend za proljeće nam je pripremio zaista bogatu ponudu u kojoj će svatko pronaći barem nekoliko modnih favorita. Mi smo svoje već pronašle, a donosimo ih u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram, Mango

1/15
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.