Budi najbolja verzija sebe.

Ne moraš pratiti modne trendove: Sedam zlatnih pravila za bezvremenski stil koji je uvijek in

Postoje žene čiji modni stil pokazuje ležernost i bezvremenost. One uvijek odabiru komade koji im pristaju i slijede nekoliko pravila

Postoje žene koje su bez obzira na dob uspjele izgraditi stil koji je bezvremenski i nisu opterećene modnim trendovima niti s odjećom koje nose žene oko njih. Takav osjećaj za modu znak je da žena zna što joj dobro pristaje i drži se toga bez obzira na godine. Njoj je najvažnije kroz odjeću izraziti sebe. 


Žene koje djeluju da se ne zamaraju modom jako paze na kvalitetu odjeće. Lijepo krojeni komadi jedan su od glavnih obilježja bezvremenskog stila jer trendovi dolaze i prolaze, a ovakva odjeća može se nositi godinama. Naravno paze na odabir cipela i nikad ne pretjeruju s modnim dodacima jer ne smijemo zaboraviti važno modno pravilo "manje je više". 

Budi najbolja verzija sebe.Odlučile smo istražiti kojih pravila se one uvijek pridržavaju i nije ih bilo tako teško otkriti. Jednostavna su i dovoljno je samo razmisliti u čemu se osjećamo lijepo i ugodno i provjeriti što imamo u ormaru.

1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.